werken aan een betere wereld, door sociaal te ondernemen!
HOME

DoGoodFeelGoodDesignis de ICT en design afdeling van de coƶperatie DoGoodFeelGood u.a.


Wij ontwerpen en beheren webwinkels van onze organisatie maar wij bouwen en onderhouden een ook aantal webwinkels voor derden zoals.


Hieronder ziet u een paar voorbeelden:


Webwinkel HomeoCura

DoGoodFeelGood Design heeft ons buitengewoon verrast. In de webdesign branche wordt veel beloofd, maar bij de uitvoering hapert het nogal eens. Doordat DGFG Design gebruikt maakt van vaste contactpersonen is er altijd direct contact. Problemen worden altijd serieus genomen en er wordt echt gekeken en meegedacht vanuit het perspectief van de klant. Een echte aanrader…!! Extra leuk is het natuurlijk dat de mensen van DGFG Design zich daarnaast ook nog inzetten voor een betere wereld.


Jeroen Kappelle eigenaar van HomeoCura.
Webwinkel Go-on_Pure-nutritions

DoGoodFeelGood Design heeft ons echt overtuigd door hun serieuze aanpak. Van het begin van het project, tot de oplevering en de nazorg was alles zeer goed verzorgd. Hun soepele manier van werken, maakt het opzetten van een website tot een waar genoegen. Geen nare verrassingen achteraf en de persoonlijke betrokkenheid van de medewerkers hebben ons web project tot een echt succes gemaakt. Inspirerend is natuurlijk het feit dat DGFG Design een sociale onderneming is die onder andere zij-instromers met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geeft. Ik heb diverse mensen van ze mogen ontmoeten. TOP.


Diederik van Nederveen Meerkerk, oprichter Go-On Pure nutritionals.


Webwinkel Pure Levenskracht