werken aan een betere wereld, door sociaal te ondernemen!
HOME

Zie hier een aantal voorbeelden:

Hilart

Testimonial Hilke Rooymans – Hilart

Hilart werkt als huisdesigner op verschillende manieren samen met DoGoodFeelGoodDesign. Tijdens de workshop, die ze standaard geven, ging er al een wereld voor mij open. Daarna heb ik veel profijt gehad toen ik mijn eigen website samen met het team van DoGoodFeelGoodDesign heb mogen bouwen.
Daardoor kan ik nu mijn website ten alle tijden updaten en uitbreiden, maar kan ik ook beter een goede en reële offerte maken voor mijn klanten. Omdat ik nu weet hoe een website wordt opgebouwd. Gewoon leuk hoe ik op een begrijpelijke manier de materie aangeleerd kreeg. Een grote pluim voor de mannen.

Lisanne van Riet

Testimonial Lisanne van Riet Mijn website krijg ik gesponsord door DoGoodFeelGood Design en Brennand Communicatiezaken. Bij het opzetten heb ik een workshop gehad hoe ik de website zelf kan onderhouden en updaten. Eerst was ik bang dat het moeilijk zou zijn of veel werk, maar het team van DoGoodFeelGood Design heeft me in één dagdeel laten zien hoe ik nu zelf alles kan updaten.
Ik kan met een gerust hart iedereen aanbevelen een website met workshop bij hen te nemen.

Nibua adviseurs en administrateurs

Testimonial Marijke en Ben Revet van Nibua adviseurs en administrateurs
Wij willen graag zelf het beheer kunnen doen een foto wisselen teksten bewerken of aanpassen. Na de workshop is gebleken dat we inderdaad zelf de hele website volledig kunnen updaten wanneer we maar willen. De workshop was erg duidelijk en we konden direct de website vullen. Natuurlijk met een Brabantse gezelligheid waarvoor DoGoodFeelGood garant staat.

Echt aan te bevelen.